Weten hoe u kan filter uit dealerbedrijf en toename weergaven op de Facebook-marktplaats

Op Facebook is met de lancering van de Facebook-marktplaats het koop- en verkoopproces gestroomlijnd. Nu uw familie, vrienden en andere mensen verbonden zijn, kunt u zaken doen op FB. Als je eraan denkt om je bedrijf op de FB-marktplaats te starten, denk je aan elk klein ding. Is er op de Facebook-markt een manier om het dealerschap te elimineren? Hoe kan ik mijn account veilig houden in de markt? Is de markt te vertrouwen? Mocht u van streek raken door deze technische vragen, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met de technische experts van Facebook Klantenservice.

Enkele veelgestelde vragen, samen met hun oplossingen, die worden gesteld door het technische team, worden hieronder vermeld. Dus laten we ze uitchecken:

Kun je zien wie je Facebook Marketplace-bericht bekijkt?

Marktplaatsweergaven laten u weten hoeveel personen het hebben gezien. Hierdoor zou het eenvoudig zijn om inzicht te krijgen in de interesse en het aantal meningen van individuen. Als ze erachter komen hoeveel weergaven ze ontvangen, krijgen gebruikers van de FB-marktplaats meer weergaven op de Facebook-marktplaats. Om een oplossing te vinden, moet u uw technische vragen over marktplaatsweergaven stellen.

U hoeft alleen maar op “verkopen” te klikken nadat u de FB Marketplace hebt geopend. Hiermee krijgt u uw vermelding te zien en het aantal weergaven ervan. Daarnaast kun je berichten lezen van potentiële klanten die je hebt gekregen. Er moet voor een verkoper een verbetering in het uitzicht zijn. Als u meer weergaven wilt krijgen, moet de vermelding worden verbeterd:

 • Je moet naar de producten op de FB Marketplace gaan die je hebt genoemd.
  • Tik hierna op Boost Listing en stel het totale budget in.
  • U moet kiezen hoe lang uw advertentie wordt weergegeven.
  • Kies dan het betalingsformulier
  • Uw verbeterde vermelding moet ook worden herzien.
  • Om verder te gaan, klik op “Boost Listing”.

Kunt u de Facebook-marktplaats vertrouwen?

Facebook is er altijd op gericht om zijn gebruikers vrij te houden van oplichting of fraude. U kunt de Facebook-marktplaats zeker vertrouwen, niet degenen die online zijn om u te bedriegen. Door deze aanwijzingen te volgen, kunt u uzelf beschermen tegen oplichting op de markt:

 • Controleer de producten altijd correct voordat u een bod uitbrengt.
  • Bekijk de profielen van de verkopers om te zien wat ze tot nu toe nog meer hebben verkocht.
  • Zorg ervoor dat u alle details van de vermeldingen zorgvuldig leest.
  • Bekijk alle mogelijkheden voor bezorging.

Kun je dealers op de Facebook-marktplaats eruit filteren?

Gebruikers willen weten hoe ze af en toe dealers op de Facebook-markt kunnen verwijderen. In een dergelijk scenario zou het technische ondersteuningsteam deze vraag moeten stellen. De FB-helptechnologieën bieden u deze snelle alternatieven om op de markt te filteren:

 • Ga eerst naar uw nieuwsfeed en druk vervolgens op “Marktplaats”, een pictogram voor de storefront.
  • Zoek hierna Categorieën
  • Kies de keuze ‘kies een categorie’.
  • U moet de categorie waarin u doorbladert, bewerken met het filter in de laatste fase.

Probeer voor andere technische problemen hulp te krijgen van technische functionarissen. Neem contact met hen op via het beschikbare Facebook telefoonnummer + 31–182796001. Bij het kiezen wordt u doorverbonden met een vertrouwd team van technische adviseurs waar u alle oplossingen kunt krijgen.

We provide third party customer service. if any problems with computer items.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store